Wat ben ik trots! Pure Creation heeft een nieuw logo. Na een hele tijd mijn door mezelf ontworpen logo gebruikt te hebben, vond ik het tijd voor het echte werk. Ik had al meerdere ontwerpen voorbij zien komen van Lisette en ik wist gewoon dat zij mijn logo ging ontwerpen. Na ons eerste gesprek kreeg ik een hele lijst aan huiswerk mee. Ze pakt het echt grondig aan! Een heel diepgaand interview zodat zij mijn eigen stijl zou kunnen ‘vastgrijpen’. En dat is haar gelukt! Hoewel er altijd een correctieronde is bij het maken van een ontwerp, was dat nu eigenlijk helemaal niet nodig. She nailed it! Wat ben ik blij met dit prachtige logo.

Jedidjah Companje - Lelystad

Ontzettend blij met mijn nieuwe logo en visitekaartjes! Lisette luistert goed naar je wensen, weet te verrassen en ik had ook nog eens snel de kaartjes in huis. Ik heb al vele fijne reacties ontvangen op deze kaartjes en mijn logo. Ik raad iedereen van harte aan om bij Studio Rodenhuis aan te kloppen.

Marleen Lam - Lelystad

Ik ben superblij en trots op mijn logo en de website dat door Studio Rodenhuis is ontworpen en gemaakt! Lisette is een vakvrouw en ik ben zo blij dat ik eindelijk besloot om dit belangrijke onderdeel van mijn onderneming uit te besteden aan iemand met verstand van zaken! Ieder zijn vak en Lisette verstaat haar vak uitstekend! Haar benadering is persoonlijk en ze luistert heel goed naar persoonlijke wensen en ideeën. Dit alles heeft ze voor mij prachtig vorm gegeven, waardoor ik er mezelf én mijn onderneming helemaal in terug zie.

Bianca Beukeboom - Lelystad

Al jaren ben ik gastouder en vond het de hoogste tijd om zichtbaar/herkenbaar te zijn met mijn Gastouderopvang Elsjeviederelsje. Studio Rodenhuis heeft een mooi logo ontworpen wat bij mij past. Ik ben erg blij met mijn naambord bij de deur en de visitekaartjes. Ook mijn advertenties zijn nu wat professioneler.

Els - Emmeloord

Wij hebben Studio Rodenhuis ingeschakeld om een nieuw, fris en professioneel logo te maken voor het Promovendi Overleg Utrecht (prout). Studio Rodenhuis heeft een prachtig nieuw logo gemaakt waar we heel blij mee zijn! Lisette is enorm creatief en neemt je wensen mee in het design. Aanrader!

Susanna - Utrecht