Love what we do?

Schrijf een review om te delen met anderen!

Helemaal blij over wat wij voor jou hebben gedaan / gemaakt? Deel hier je liefde 😉 zodat anderen het ook kunnen lezen. Alleen je naam is verplicht, maar je mag natuurlijk ook je bedrijfslocatie, bedrijfsnaam en website invullen.

Give me that chocolate! Heb je een testimonial met complete bedrijfsgegevens ingevuld en is hij geplaatst? Dan krijg jij een 🍫 Tony Chocolonely reep* van ons!
Gewoon, als dankjewel voor jouw leuke / eerlijke / spontane / nuttige review! 😀

Jouw reep upgraden naar een groter exemplaar? Laat dan je review ook achter via (een van de) onderstaande links!

Google

Laat je review achter op Google en help anderen ons ook te vinden!

Facebook

Ons aanbevelen op Facebook? Ook daar horen we graag wat je van ons vindt!

* Alleen geldig voor klanten en/of samenwerkingspartners. Maximaal 1 per persoon / per bedrijf en alleen als ook de bedrijfslocatie, bedrijfsnaam en website ingevuld zijn (anders weten we niet wie jij bent). Alleen geldig voor reviews geplaatst na 1 juni 2018.

 

Wat ben ik trots! Pure Creation heeft een nieuw logo. Na een hele tijd mijn door mezelf ontworpen logo gebruikt te hebben, vond ik het tijd voor het echte werk. Ik had al meerdere ontwerpen voorbij zien komen van Lisette en ik wist gewoon dat zij mijn logo ging ontwerpen. Na ons eerste gesprek kreeg ik een hele lijst aan huiswerk mee. Ze pakt het echt grondig aan! Een heel diepgaand interview zodat zij mijn eigen stijl zou kunnen ‘vastgrijpen’. En dat is haar gelukt! Hoewel er altijd een correctieronde is bij het maken van een ontwerp, was dat nu eigenlijk helemaal niet nodig. She nailed it! Wat ben ik blij met dit prachtige logo.

Jedidjah Companje - Lelystad

Lisette heeft mij voor mij een heel mooi logo gemaakt. Het is uniek, creatief en persoonlijk. Het weerspiegelt wie ik ben en waar ik voor sta. Ze gebruikt symbolen op een subtiele manier waardoor het ontwerp diepgang krijgt.

Nynke de Vreeze - Dronten

Lisette van Studio Rodenhuis heeft voor ons zakelijke netwerk: BOOST! het logo net even wat “strakker” gemaakt, kleine aanpassingen met een groot verschil. Daarnaast heeft ze voor een van onze events gave visuals gemaakt. De samenwerking is ons zo ontzettend goed bevallen dat we veel vaker gaan samenwerken. De kennis & ervaring van Lisette is zeker een mooie aanvulling op onze diensten. We zullen Studio Rodenhuis dan ook zeer aanbevelen bij onze opdrachtgevers.

Annemieke Ceelen – Yuna Sky - Biddinghuizen

Bij een verandering van business én bedrijfsnaam, hoort een nieuw logo. Studio Rodenhuis, Lisette, heeft voor mij zowel een nieuw logo als visitekaartje ontworpen. En wat ben ik blij met het resultaat: het logo past helemaal bij mij en mijn tekstbureau. Lisette steekt veel energie in de voorbereiding en luistert goed. Dat zie je terug in de voorstellen waaruit je mag kiezen. Ik kon bijna niet kiezen, allemaal waren ze even mooi en passend. Lisette is een vakvrouw en een fijn persoon om mee samen te werken. Een volgende keer klop ik hier weer aan. Aanrader!

Pauline Ploeg - Dronten

Lisette heeft voor Museum Schokland een ontzettend leuk kinderproject vormgegeven. Wat begon als de wens om een infographic met het verhaal van de ijstijd te ontwikkelen, resulteerde uiteindelijk zelfs in 2 nieuwe museumkarakters: Wollie, de wolharige mammoet & Bollie, de zwerfkei. Lisette ontwikkelde voor hetzelfde project ook een mammoet-bewaardoosje en poster. Dit alles perfect vormgegeven en super aansprekend voor onze jonge bezoekers. Wat fijn is aan Lisette is dat zij ontzettend goed meedenkt en heel goed aanvoelt welke richting je als klant op wilt. Ze geeft opties en is ontzettend creatief en conceptueel sterk. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Denise Gehla - Middelbuurt 3, Schokland

Voor mijn tweede boek heeft Studio Rodenhuis de cover ontworpen. Aangezien dit de opvolger is van deel 1 van een trilogie en de cover van mijn eerste roman al heel specifiek en sterk was, had ik duidelijke ideeën en verlangens voor dit ontwerp. Bij een eerdere vormgever kwam ik er niet uit, maar vanaf het moment dat ik met Lisette in zee ging was het een verademing. Niet alleen begreep ze precies wat mijn visie was, ze maakte ook een prachtig proefontwerp, waardoor ik onmiddellijk het gevoel kreeg: Ja, zij snapt me!
Het uiteindelijke ontwerp is nog zelfs veel mooier geworden en heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. De samenwerking met Lisette was ook helemaal top!
Ik weet dus wel wie de cover van mijn volgende boek weer gaat ontwerpen :-).
Heel erg tevreden!

Danielle Pasma

Danielle Pasma - BERGEN NH

Wij hebben Studio Rodenhuis ingeschakeld om een nieuw, fris en professioneel logo te maken voor het Promovendi Overleg Utrecht (prout). Studio Rodenhuis heeft een prachtig nieuw logo gemaakt waar we heel blij mee zijn! Lisette is enorm creatief en neemt je wensen mee in het design. Aanrader!

Susanna - Utrecht

Al jaren ben ik gastouder en vond het de hoogste tijd om zichtbaar/herkenbaar te zijn met mijn Gastouderopvang Elsjeviederelsje. Studio Rodenhuis heeft een mooi logo ontworpen wat bij mij past. Ik ben erg blij met mijn naambord bij de deur en de visitekaartjes. Ook mijn advertenties zijn nu wat professioneler.

Els - Emmeloord

Ik ben superblij en trots op mijn logo en de website dat door Studio Rodenhuis is ontworpen en gemaakt! Lisette is een vakvrouw en ik ben zo blij dat ik eindelijk besloot om dit belangrijke onderdeel van mijn onderneming uit te besteden aan iemand met verstand van zaken! Ieder zijn vak en Lisette verstaat haar vak uitstekend! Haar benadering is persoonlijk en ze luistert heel goed naar persoonlijke wensen en ideeën. Dit alles heeft ze voor mij prachtig vorm gegeven, waardoor ik er mezelf én mijn onderneming helemaal in terug zie.

Bianca Beukeboom - Lelystad

Ontzettend blij met mijn nieuwe logo en visitekaartjes! Lisette luistert goed naar je wensen, weet te verrassen en ik had ook nog eens snel de kaartjes in huis. Ik heb al vele fijne reacties ontvangen op deze kaartjes en mijn logo. Ik raad iedereen van harte aan om bij Studio Rodenhuis aan te kloppen.

Marleen Lam - Lelystad

Lisette werkt zeer professioneel en deskundig als grafisch ontwerper en merkexpert. Na ons uitgebreide intakegesprek en een creatief diepteonderzoek, ontving ik al snel een eerste concept voor het ontwerp van mijn website, visitekaartje en logo. Ontzettend goed vertaald naar mijn stijl en wensen! De samenwerking met Lisette vond ik fantastisch! Ze luistert goed, is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze doet wat ze belooft! Lisette heeft met veel deskundigheid en creativiteit mijn website, visitekaartjes en logo ontworpen. Heel blij mee! Wat een creatief talent heeft deze vrouw!

Karin van Oers - Dronten